Opdateret 2/3 2019

”Mandfolk på MTB” nyt tilbud i Hillerslev Idrætsforening

Hillerslev Idrætsforening starter et nyt tilbud Søndag den 24 marts kl 10. Det kaldes ”Mandfolk på MTB”, og  er for mænd, som har nogle ekstra kilo på sidebenene, og gerne vil have det sjovt sammen med ligesindede. Kom gerne til Informationsmøde 19. marts kl 19 -20

Hvis man fylder godt i landskabet, er mand og har en fungerende mountainbike og en cykelhjelm, så er det relevant at tjekke Hillerslev Idrætsforenings nye tilbud. Hos ”Mandfolk på MTB” er det sociale i centrum og absolut ikke, hvem der ser bedst ud i tætsiddende cykeltøj.

Farten er ligegyldig
I den nystartede afdeling i Hillerslev Idrætsforening går man målrettet efter at få flere op af sofaen og ud i naturen.

”Vi starter det her op, fordi vi tror, der sidder mænd rundt omkring, som gerne vil motionere sammen med andre, men som har svært ved at se sig selv i motionstilbud, hvor de andre har været i gang længe,” siger Klaus Ellegaard der er tovholder for ”Mandfolk på MTB” i Hillerslev Idrætsforening.

Han mener også, at alle får mest ud af motion med andre på cirka samme niveau. Derfor er der ingen planer om, hvor hurtigt man skal kører, bare man har det sjovt sammen.”

Flere skal ’bevæge sig for livet’
Initiativet er skabt i et samarbejde mellem Hillerslev Idrætsforening og Bevæg dig for livet – Cykling, som i disse år arbejder intenst for at styrke idrætsforeninger for at få flere aktive danskere.

”Mountainbike er super godt, hvis man vil i gang med at motionere, og man har nogle ekstra kilo. Det er nemt at gå til, og man risikerer ikke overbelastningsskader som ved løb og mange andre idrætter. Vi arbejder målrettet på at få flere danskere til at være aktive, og med ”Mandfolk på MTB” hjælper vi Hillerslev Idrætsforening med at komme i gang med et idrætstilbud, der gør netop det”, siger Martin Wang Hjørngaard, der er udviklingskonsulent for Bevæg dig for livet – Cykling hos Danmarks Cykle Union.

Informationsmøde 19. marts  19.00 – 20.00

I Aktivitetshuset i Hillerslev , Assensvej 159B,5750 Ringe

Informationsmøde og opstart
Der er informationsmøde om ”Mandfolk på MTB” den 19. marts kl. 19.00 – 20.00 i Aktivitetshuset, Assensvej 159B 5750 Ringe. Derefter køres der hver søndag kl. 10 fra samme adresse. Første gang den 24. marts. Der er plads til alle, og man skal bare møde op. Folkene bag initiativet står klar til at byde velkommen og guide rundt i et roligt tempo.

Hvis man vil vide mere, er man velkommen til at kontakte Klaus på mobil 25560860. Der køres herefter hver søndag kl. 10.  Man kan også allerede nu melde sig ind i Facebookgruppen ’Mandfolk på MTB – Hillerslev IF’- https://www.facebook.com/groups/HillerslevIF/

Kontaktpersoner

Klaus Ellegaard ansvarlig for ”Mandfolk på MTB” hos Hillerslev Idrætsforening, mobil 25560860 e-mail kellegaard@hotmail.com

Jacob Pallesen, idrætskonsulent hos DGI Fyn, mobil 51 43 77 66, e-mail: jacob.pallesen@dgi.dk

BESTYRELSEN ER UDVIDET MED  2 EKSTRA MEDLEMMER

Velkommen til Lennert Andersen og Stig Rudolfsen

Nu er vi 7 mand i bestyrelsen

DELTAGER PÅ MIDTFYNS FESTIVALLEN i MAJ

8 medlemmer af klubben tilbydes Gratis adgang til festivallen mod frivilligt arbejde med opsætning af hegn.

NYE BORDE OG STOLE

Idrætsforeningen har fået nye stole og snart få vi også nye borde , i både klubhuset og landsbycentret.

Vi har søgt mildler i samarbejde med Lokalrådet og fået 30.000 af landdistriktepuljen og 13,300 af borgerbudgettet.

NYE VINDUER OG DØRE

Vi har søgt kommunen og renoveringsmidler og fået bevilliget 38.000 kr.  Der kommer udskriftning i løbet af foråret.

Renovering af omklædning

Foreningen har afsat midler til renovering af baderummet , det vil ske i løbet af foråret.