Booking – Indoor cykling

Tilmelding til spinning/ MTB

Du er medlem og vil booke en plads
Når du er meldt ind på et spinningshold/MTB hold, kan du booke en plads herunder ved at logge ind med dit medlemslogin – enten din e-mail eller mobilnumme
Du er ikke medlem og vil booke en plads
Hvis du ikke er meldt ind, har du stadig mulighed for at deltage i spinning. Det koster 30 kr. pr. gang.    For at kunne booke en plads på et spinning/ MTB      holdet, skal du være oprettet med en profil i foreningen, KLIK HER FOR AT OPRETTE DIG!
Herefter skal du herunder booke dig ind på det hold du ønsker at deltage på og betale.
Annullering
Du kan annullere din booking op til 2 timer før timen afvikles. Hvis du ikke møder op til en booket tid koster det 30 kr.+ gebyr på 20 kr.    Holdet aflyses, hvis der er under 2 tilmeldte.
Venteliste
Hvis alle pladser er optagede, har du mulighed for at booke en plads på venteliste. Så får du automatisk besked på e-mail, hvis du bliver tilbudt pladsen. Når du har fået tilbudt pladsen, skal du bekræfte den.    Der er 13 cykler på spinning og 50 pladser på MTB